Hungary

Magyarország

Crowdfunding HUB Budapest

Ötleted van, amihez közösségi forrásgyűjtést szeretnél? Akár magánszemély, KKV vagy közigazgatás részére? Van olyan innovatív elképzelésed, amit szeretnél validálni, hogy vannak-e potenciális vevőid? Ebben tud téged segíteni Crowdfunding Hub Budapest!

Nemzetközi partnereink a Crowd-fund-port konzorcium keretében:

KÖZÖSSÉGI FINANSZÍROZÁS KÉPZÉSI ESZKÖZTÁR KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA

Elérhetőségünk:

Rocketside

Millenáris Startup Campus

Budapest, Kis Rókus u., 1024, D Building

info@rocketside.com

www.crowdfundport.eu

www.facebook.com/crowdfundport/

Mi a Crowdfunding?

A közösségi finanszírozás nyílt, lényegében az interneten keresztül történő felhívás pénzügyi források biztosítására adományozás formájában, vagy valamilyen jutalomért és/vagy szavazati jogokért, hogy támogassák a konkrét célokra irányuló kezdeményezéseket.

Mi a Crowdfunding Hub?

A Crowdfunding Hub egy hely, ahol találkozhat, cserélhet, összehasonlíthat, támogathat és információt szerezhetsz a közösségi finanszírozásról.

Mit kínálunk?

A Hub tájékoztatást nyújt a Crowdfunding, a képzés, a tanulmányok és az ágazati kutatás, a projektek támogatása, a Crowdfunding szervezetekkel való helyi, nemzeti és európai szintű kapcsolatok részleteiről.

Kinek a részére?

A Hub tájékoztatást nyújt a Crowdfunding, a képzés, a tanulmányok és az ágazati kutatás, a projektek támogatása, a Crowdfunding szervezetekkel való helyi, nemzeti és európai szintű kapcsolatok részleteiről.

Ki üzemelteti?

A Hubot a Rocketside és partnerei üzemelteti, amelyek a Crowdfunding-ot a helyi gazdaság hatékony eszközének ismerik el. Támogatják az ismeretek terjesztését és az érintetteknek megfelelő “eszközöket” nyújtanak ahhoz, hogy részt vehessenek a közösségi finanszírozásban.

A Crowdfunding Hubot az Interreg Közép-Európa Crowd-Fund-Port transznacionális együttműködési projektének támogatásával aktiválták, amelynek célja a közép-európai forráskezeléssel kapcsolatos ismeretek és szakértelem növelése. A Crowdfunding Hub 10 további központtal rendelkezik Közép-Európában a projektnek köszönhetően. A központok állandó kapcsolatban állnak egymással és megosztják tapasztalataikat, hogy az európai együttműködést az innováció jegyében kövessék.